PROJEKTI

English German Slovenian

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

logo min javna uprava  logo orz logo spomincica logo zveza invalidov

V sklopu projekta »ČAJ ZA DVA« nam je v jesenskem delu še uspelo izvesti šest delavnic za usposabljanje za razvoj kompetenc NVO za uporabo učnega modela inkubator za podjetne invalide

Na delavnice smo povabili zaposlene in brezposelne invalide in jim predstavili vlogo inkubatorja za podjetne invalide , to pomeni za invalidne osebe ,ki bi si želeli vstopiti na svojo podjetniško pot.

Delavnice smo organizirali v Medobčinskem društvu invalidov Ptuj in v Panu v Kidričevem.

Preberi več

V okviru projekta "Čaj za dva", kateri je sofinanciran s strani Ministrstva za javno upravo, je  izdelan letak z namenom osveščanja javnosti o prepoznavanju različnih tveganj zdrsa v revščino.

Nevladni sektor potrebuje strokovno pomoč  tako na področju upravljanja z viri, kot so odpadki, strokovno pomoč pri popravilih in ureditvi pogojev za bivanje doma- glede na potrebe starejših, kakor tudi strokovno pomoč s področja socialnega podjetništva, kjer lahko oba sektorja dobro sodelujeta v prid razvoja zelenih in družbeno odgovornih delovnih mest, ki jih pri nas še vedno primanjkuje. Javne institucije namreč teh storitev ne zagotavljajo, čeprav imajo kapital v surovinah  - odpadkih, ljudeh, ki iščejo nove priložnosti za lokalne zaposlitve ter nove izzive v druženju s starejšimi, ki jim poleg dela prinašajo dimenzijo občutka, da jih nekdo potrebuje, kar vpliva tudi na zmanjševanje osamljenosti, ki je velika tegoba sodobnega časa

.

 

V prostorih Grajske kavarniške popravljalnice Ormož je 29.7.2020 potekala tiskovna konferenca. Predstavili smo inovativni pristop projekta "Čaj za dva". V projektu, katerega sofinancira Ministrstvo za javno upravo, smo razvili inovativni partnerski program za izboljšano deinstitucionalizacijo javnih storitev pomoči na domu.

 

Link; https://www.facebook.com/100009142648058/videos/2647102982271097

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU