AKTUALNO

English German Slovenian

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Proces prilagajanja na podnebne spremembe si prizadeva omejiti ali preprečiti tveganja, ki jih obstoječi in pričakovani vplivi podnebnih sprememb predstavljajo za različne družbene aktivnosti. Uspešnost tega procesa bo med drugim odvisna tudi od celovitosti njegovega izvajanja in sodelovanja kar najširšega kroga deležnikov.

Ministrstvo za okolje in prostor (MOP) zato v četrtek, dne 17. 11. 2016, v okviru javne obravnave osnutka Nacionalnega strateškega okvira za prilagajanje podnebnim spremembam (NSOPPS), organizira posvet z delavnico o Nacionalnem strateškem okviru za prilagajanje podnebnim spremembam.  Osnutek Nacionalnega strateškega okvira za prilagajanje podnebnim spremembam (NSOPPS), ki je v javni obravnavi do 21. 11. 2016, predstavlja prvi korak k razvoju celovitega medsektorskega procesa prilagajanja. NSOPPS je predviden kot dolgoročni strateški dokument, ki bo predstavljal izhodišče za pripravo izvedbenega načrta ukrepov prilagajanja po posameznih sektorjih. Pri njegovi pripravi so v sklopu Medresorske delovne skupine za prilagajanje podnebnim spremembam sodelovali predstavniki iz različni sektorjev in drugi strokovnjaki. Namen tega posveta je, da se v pripravo dokumenta aktivno vključijo tudi ostali deležniki (predstavniki NVO, občin, akademske sfere, podjetij, zainteresirani posamezniki).

Zaradi omejenega števila sedežev je do 15.11.2016 potrebna predhodna prijava in sicer na  e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabilo na posvet

Osnutek Nacionalnega strateškega okvirja za prilagajanje podnebnim spremembam

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU