Slovenian Croatian English French German

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

ŽELITE DOKAZATI, DA LAHKO NA ODLAGALIŠČU ODLOŽITE NAJMANJ ODPADKOV NA OBČANA V SLOVENIJI? Kakšne so finančne koristi? Ko jih boste izračunali, se boste vprašali, zakaj tega niste storili že prej!

Spoštovani!

Se tudi vi sprašujete, koliko bo stalo ravnanje z odpadki v bodoče? Ste že preučili seznam ukrepov, ki jih boste izvedli z namenom, da zmanjšate količino odpadkov, ki jih bo potrebno odpeljati na regijsko obdelavo in odstranitev? V skladu z zahtevami zakonodaje bo potrebno zagotovo nekaj spremeniti, saj v Sloveniji še vedno ne izpolnjujemo okoljskih ciljev.

Morda želite, da postane vaša Občina prepoznavna po najmanjši količini preostanka odpadkov na občana?

Če, potem izpolnite prijavo in nam jo posredujete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali fax 03 752 0791, lahko pa jo posredujete na naslov Okoljsko raziskovani zavod, Sp. Preloge 55, 3210 Slov. Konjice.

Zakaj vam lahko pomagamo do cilja? Imamo dolgoletne izkušnje na področju gospodarjenja z odpadki, strokovno znanje s področja ekologije in ekonomije, številne reference na področju inovativnega zmanjševanja količin odpadkov (www.orz.si). Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 03 752 0790 vsak dan od 8. do 18. ure (dr. Marinka Vovk, dr. Janja Klinčar).

Več si lahko preberete na strani  www.acrplus.org

  

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU