Slovenian Croatian English French German

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Raziščite kotičke svoje sobe, podstrešje, klet ali skrivne kotičke v vašem stanovanju/hiši. Vedno se najde kaj uporabnega, toda odvečnega. V šolo lahko prinesete manjše izdelke, kot so igrače, družabne igre, športni pripomočki, knjige, torbe …, ki jih ne potrebujete več, a veste, da so še uporabni. 

bolje-staro-kot-novo 

Zbrane izdelke bomo prepeljali v prvi Center ponovne uporabe v Rogaški Slatini, kjer jih bomo očistili, popravili, dodali majhne skrivnosti in pripravili za ponovno uporabo.

URNIK PREVZEMA IZDELKOV NA ŠOLAH(na ta dan prinesete še uporabne predmete, ki jih ne potrebujete več, v šolo):

I. OŠ Rogaška Slatina

21. maj 2010

OŠ Bistrica ob Sotli

20. maj 2010

II. OŠ Rogaška Slatina

17. maj 2010

OŠ Kozje

18. maj 2010

III. OŠ Rogaška Slatina

17. maj 2010

OŠ Rogatec

18. maj 2010

OŠ Podčetrtek

14. maj 2010

OŠ Šmarje pri Jelšah

21. maj 2010

DRAGI STARŠI

Ne veste kam z odsluženimi izdelki, kot so pohištvo, elektronska oprema, gospodinjski aparati, bela tehnika, igrače, lestenci, oprema za vrt in prosti čas? Vse to lahko oddate v prvem Centru ponovne uporabe na lokaciji zbirnega centra Tuncovec, OKP Rogaška Slatina. Pripeljane izdelke bomo očistili, popravili, prebarvali, restavrirali in obnovili, saj bo imel Center odprta vrata tudi za vse tiste, ki bodo želeli v Centru po simbolični ceni kupiti prenovljene izdelke. Zelena cena bo prikazovala dejanske prihranke na račun okolja, saj se danes nihče ne vpraša, koliko surovin, vode, energije je potrebnih za nov izdelek in koliko emisij, odpadkov in odpadnih voda nastane v postopku izdelave novih izdelkov, ki žal prehitro končajo med odpadki, čeprav so še uporabni.Uporabne izdelke lahko dnevno pripeljete v Zbirni center Tuncovec od 8. do 15. ure, kjer je nov Center ponovne uporabe ali jih pridemo po dogovoru iskati. Pokličite mobilno ekološko kliniko na 031 634 594 ali 03 759 00 50 in sporočite vam ustrezen termin. Nudimo storitve selitvenega servisa in storitve praznjenja stanovanj. Okoljsko raziskovalni zavodVodja projekta: dr. Janja Klinčar

 

Več informacij: 03 759 00 50,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.                    Okoljsko raziskovalni zavod,  vodja projekta dr. Janja Klinča r
bolje-staro-kot-novo Prevzemamo tudi rabljeno orodje, ostanke barv, ostanke blaga, žeblje, vijake …, skratka vse, kar je še uporabno in ni odpadek.
   

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU