Slovenian Croatian English French German

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Pozabljen »R«

Projekt “3R KOT ŽIVLJENJSKI STIL” sofinancira Ministrstvo za okolje in prostor v sklopu razpisa “Sofinaciranje projektov nevladnih organizacij, ki delujejo na področju okolja za leti 2016 in 2017"

Sejem za zdrav življenjski slog se bo letos, že v 47. izvedbi, odvijal od četrtka 24. 11- 27. 2016. Z aktualnimi vsebiami v sklopih Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje se je predstavilo 346 podjetij iz 25 držav, med njimi tudi Okoljsko raziskovalni zavod s projektom Pozabljen "R"  v sklopu vsebine Zeleno sobivanje.

Na delavnici Pozabljen "R" smo udeležencem predstavili projekt 3R kot življenjski stil (krajše Pozabljen »R«), ki poteka ob podpori Ministrstva za Okolje in prostor ter izvedli praktično predstavitev možnosti popravil in ponovne uporabe izdelkov, ki se ne morejo več uporabljati, ker so poškodovani. Udeležence smo spodbudili, da prevzamejo življenjski stil 3R (prepreči, popravi, ponovno uporabi) in jih motivirali, da svojih poškodovanih predmetov ne zavržejo, saj jih je mogoče z majhnimi popravili znova uporabiti, s čimer se ne samo pozitivno vpliva na okolje temveč tudi privarčuje. S promocijo popravil in ponovne uporabe želimo v Okoljsko raziskovalnem zavodu prispevati k preprečevanju nastajanja odpadkov in varovanju virov.

  2016-11-delavnica2 2016-11-delavnica3 2016-11-delavnica4 2016-11-delavnica5

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU